Boek mij als spreker!

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een spreker die haar publiek meeneemt? Als expert en ervaringsdeskundige op het gebied van seksuele gezondheid en rechten, geef ik lezingen en laat ik van me horen in de media. Ik spreek over zelfbeschikking en non-monogamie. Het is nooit saai: ik ga graag in gesprek met mijn publiek.

Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld NGO's, culturele centra en congresorganisaties. Neem contact met me op als je interesse hebt in mijn diensten als freelance spreker (op uur- of projectbasis).

Waar spreek ik over?
Zelfbeschikking
Het moet anders! Het voorkomen of afbreken van een ongewenste zwangerschap is een mensenrecht. Toch staat internationaal goede zorg voor vrouwen, trans en non-binaire personen onder druk. Ook in Nederland zijn anticonceptie als abortus niet altijd goed beschikbaar, betaalbaar en toegankelijk. Mijn kennis, passie en verontwaardiging deel ik hierover graag in een lezing, interview of podcast. Hierin combineer persoonlijke ervaringen met professionele kennis.
Non-monogamie
Een open relatie of liefdesrelaties met meerdere mensen tegelijk: hoe laat je dat werken? Zijn we als mens op aarde om één geliefde te vinden en daar een leven lang bij te blijven? Waarom rust er een taboe op de vrije liefde? En is dat erg? Ik spreek graag over de filosofische, politieke, praktische, lastige, en prachtige kanten van non-monogamie.
Speech op event van GroenLinks-PvdA
Interview Vice
Interview Podcast ' Tussen de Lakens'